Karigeri pártcsinovnyikát nevezte ki aljegyzőnek Pikó

A kispesti Párbeszédből Józsefvárosba ejtőernyőzött Melegh Mónikát nevezte ki aljegyzőnek Pikó András, holott egyes lapinformációk szerint nem is rendelkezik a törvényben előírt minimális közigazgatási szakmai gyakorlattal. Elég volt neki, hogy évek óta tolta Karácsony Gergely szekerét, ezért – nyilván nem saját döntésből – így jutalmazta meg őt a lúzer Pikó.

111119135072945961001008081824635201321547n.jpg

Már a látszatra sem ad a munkát még csak hírből sem ismerő lúzer Pikó, hiszen egy pártcsinovnyikot nevezett ki Józsefváros második aljegyzőjének. És ha ez már önmagában nem lenne elég gáz, tegyük rögtön hozzá, hogy mindezt jogsértő módon tette. Melegh Mónika, a mérhetetlen társadalmi támogatottsággal rendelkező Párbeszéd kispesti szervezetének korábbi elnöke ugyanis lapinformációk szerint nem rendelkezik a törvényben előírt minimális szakmai gyakorlattal.

Ha kicsit megismerjük Melegh előéletét, sokkal inkább az tűnik valószínűnek, hogy ezt kapta jutalmul azért, mert jól tolta a másik budapesti tehetségtelen szerencsétlenség, Karácsony Gergely (aki nem mellesleg a Párbeszéd nevű viccpárt társelnöke) politikai szekerét.

Melegh 2015-ben lett a Párbeszéd kispesti alapszervezetének elnöke és gőzerővel beleállt a párt munkamorál romboló alapjövedelem-kampányába, még Karácsonyék Gerijével is tartott közös fórumot. Ő és férje pedig 2017-ig külsős bizottsági tag volt korrupciós botrányban nyakig érintett Gajda Péter (MSZP) polgármester vezette önkormányzatban. Emellett óriási szerepet vállalt abban is, hogy Budapest a béna pojáca, Karácsony Gergely áldozata lehessen, hiszen gőzerővel tolta Karácsony főpolgármesteri kampányát is.

Mindezekért jutalmul a 2019-es önkormányzati választás után előbb Pikó kabinetébe került, volt a jogi iroda vezetője is, most pedig Józsefváros aljegyzője… Szép karrirer.

Egyébként amellett se menjünk el szó nélkül, hogy a Józsefvárost újra Nyóckerré züllesztő Pikó és bandája ezer szállal kötődik a korrupciós és kábítószeres botrányba keveredett kispesti balliberálisokkal. Itt van még a szoci Camara-Bereczki Ferenc Miklós is, aki városüzemeltetési ügyintéző volt Gajda hivatalában. Ő egyébként arról is híres, hogy a zsenge kis lelkivilága annyira nem tudta feldolgozni, hogy anno a fideszes Sántha Péterné legyőzte az időközi önkormányzati választáson a baloldal jelöltjét, hogy ezt posztolta a közösségi oldalára: Ezt a számot küldöm dr. Kocsis Máténak és Sántha Péternének. A jelszó: „Úgyis megb*szlak.” Szép csapat...