MSZP-s káder írta a levelet, amivel a Pikó a közétkeztetési cégváltást magyarázza

A Molnár Ferenc Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola Szülői Munkaközösségének levelével bizonygatta Pikó András, hogy a közétkeztetés nem volt megfelelő. Szerinte ezért kellett neki egyszemélyi döntéssel – a veszélyhelyzet utolsó óráit kihasználva – azonnal felmondani a közétkeztetési céggel lévő érvényes szerződést, és ezért hozott helyzetbe egy külföldi, eddig ezen a területen tapasztalatlan céget. Mint kiderült, a levelet, amelyet Pikó lobogtat, egy MSZP-s káder írta.

level1.jpg

Foggal-körömmel ragaszkodik ahhoz Pikó, hogy ő jogszerűen járt el, amikor a helyi közétkeztetéssel foglalkozó cég szerződését különféle – ingóványos lábon álló – indokokra hivatkozva érvénytelenítette, majd kinevezett egy olyan külföldi céget, amely még soha, egyetlen településen nem végzett közétkeztetéssel kapcsolatos tevékenységet. A korrupciógyanús cégváltás miatt a korábbi szolgáltató bepereli Pikót, a Józsefvárosi Fidesz-KDNP pedig a Közbeszerzési Hatósághoz fordult.

Álcivil levéllel védekezik Pikó

Pikó védekezik. Elképzeléseinek alátámasztására egy levelet varázsolt elő Pikó, amiben Kertész Krisztián, a Molnár Ferenc Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola Szülői Munkaközösségének elnöke hosszasan ecseteli, hogy milyen rossz volt korábban a szolgáltatás.

kertesz-krisztian-fb-1-960x600.jpg

Balfácán Pikó Korózs-i magaslatokra tör

Ismerős balliberális recept. A balfácán Pikó civilek szájába (tollába) próbálja adni, hogy miért is döntött úgy, ahogy. Talán éppen Korózs Lajos barátjától vette az ötletet, aki egy botrányos álvideóval bukott le. Mint kiderült, van párhuzam Korózs videója és Pikó levele között. A levelet jegyző Kertész Krisztián, a szülői munkaközösség elnöke csak annyira független mindentől, mint amennyire mentőstiszt Németh Athina. Kertész Krisztián 2004 és 2015 között az MSZP színeiben politizált, 2010-ben a Tisztviselőtelepen indult önkormányzati képviselőként, de nem jutott be a képviselő-testületbe.

A hazugságért elmarasztalt Hadházy is beleállt az ügybe 

Az ügyben a legfrissebb fejlemény, hogy Hadházy Ákos is felemelte szavát Pikó mellett. A független országgyűlési képviselő próbálja összemosni Pikó történetét a a XIX. kerület közétkeztetéshez való hozzáállásával. Közben kiderült Hadházy ott is össze-vissza hazudozott, amiért a XIX. kerületi önkormányzat beperelte, és a bíróság a valótlan állítások miatt 1,5 millió forint sérelemdíj fizetésére kötelezte a független országgyűlési képviselőt.  

Vezető kép: facebook.com/Pikoandras

Fotó: facebook.com/Kerteszkrisztian