Dopeman helyretette Pikó propagandistáját

A magát ellenzékinek valló Pityinger László (Dopeman) a Pikó propagandájává silányított Józsefváros újságnak adott interjút. A szerkesztő minden áron azt szerette volna a rapper szájába adni, hogy ma maffiaállamban élünk. Ám Dopeman helyretette a propagandistát: a szervezett bűnözés aranykorszaka éppen a liberális-szocialista kormányzás idejére esett.

dopeman.jpg

A zenei pályafutásáról, a vallásról, a képviselőjelöltségéről, és a vállalkozásairól is valló Dopeman az interjúban magát ellenzékinek titulálja (és valószínűleg ezért is ült le vele beszélgetni Pikó propagandistája), aki elmondása szerint (erre már valószínűleg nem számított a szerkesztő) elismeri a kormányzat erényeit. A miniszterelnökről azt mondta: jól lát a pályán, felfogta miről szól a politika. „A gazdaság rendben van, soha ilyen jól nem élt a magyarság a rendszerváltás óta” – mondta, amit valószínűleg fanyalogva írt le a propagandista, mivel rögtön próbált ráfordulni az ellenzéki mantára, miszerint mélyszegénység van.

„Én most a pénzügyben dolgozom, egy hitelintézetet működtetünk, látom a munkáltatói igazolásokat a fizetésekről, és a szemetesek is félmillió nettót keresnek”

– reagált a rapper, ami felért egy arculcsapással a szerkesztőnek.

Ezzel azonban nem érte be a propagandista, aki Magyar Bálint (volt SZDSZ-es oktatási miniszter) szavaival – miszerint maffiaállamban élünk – rukkolt elő. „Aranyos a Magyar Bálint, amikor a maffia-államról beszél, de hát a szervezett bűnözés aranykorszaka pont a liberálisszocialista kormányzás idejére esett. Abban a formában, ahogyan a magyar maffia működött a 90-es években, itt nincs szervezett bűnözés. Deák téri késelés ide vagy oda, most rend van” – hangzik Dopeman csattanós válasza.

dope2.png

A rapper beszélt arról is, hogy 2017-ben lelkes fiatal helyi MSZP-sek felkérésére indult az időközi önkormányzati választáson. „A választás végül egész másról szólt: mondjak le ennek meg annak a javára… ( a Pikó-féle C8 által indított Bolba Márta javára)  Hú, basszák meg az egészet, gondoltam” – adott rálátást a baloldali politikába Dopeman.