Baranyi Krisztina mások külsején gúnyolódik

Németh Szilárd testalkatával gúnyolódott az elfogadásról ’oly gyakran szónokoló Baranyi Krisztina. A ferencvárosi polgármesterasszony úgy gondolta vicces, ha a TV2 hírét, miszerint 500 kilós malacot (a szakemberek így nevezik azt a típusú bombát) hatástalanítottak – úgy osztja meg a közösségi oldalán, hogy a képen Németh Szilárd, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára látható.

baranyi_kri_fit_1200x10000.jpg

A történet dióhéjban annyi, hogy a TV2 beszámolt arról, hogy hatástalanították az 500 kilogrammos bombát. Címnek ezt adták: 500 kilós malacot hatástalanítottak – amely a hírblokk alatt folyamatosan a képernyő alsó sávjában maradt. A szerkesztők több szakember mellett megszólaltatták Németh Szilárdot, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkárát is. A hírblokkból így Baranyi „vicces” Krisztinának csupán ki kellett vágnia azt a képet, amelyen Németh Szilárd nyilatkozik.

bk_500.jpg

A polgármesterasszony, aki a kutyapárttal való összeborulása óta előszeretettel gúnyolódik másokon – természetesen a demokrácia és az elfogadás jegyében – ironikusan azt írta: „A TV2-nek tudnia kéne, hogy nem viccelődünk mások kinézetével!”. Eközben ő maga meg megtette ezt. A híradás bármelyik képkockáját kiragadhatta volna, de ő pont azt választotta, amelyen Németh Szilárd van.

Kérdés: az ilyen posztok alkalmával vajon milyen tudatmódosító szer alatt áll Baranyi Krisztina? Mert ha ezt a figurát alaphangon hozza, az még nagyobb gáz.