Szánalmas videóval reklámozza Ferencváros közösségi oldala a polgármestert

A polgármesterről folyamatosan dicshimnuszokat zengő Ferencváros közösségi oldal egy szánalmas videót osztott meg követőivel, amelyen a polgármester és csapata az Operatív Törzset figurázza ki. A viccesnek szánt, ám inkább nevetségesre sikerült videót a ferencvárosiak sem értékelték, derül ki a hozzászólásokból. 

baranyi_optorzs.jpg

„Operatív Törzs IX. :) Néhány hivatali és önkormányzati dolgozó, polgármester és alpolgármesterek, akik legalább napi 10-12 órát dolgoznak a veszélyhelyzet kezdete óta” – írja a Ferencváros Facebook-oldala az ízléstelen videó mellé, amely több sebből vérzik. Egyrészt megpróbál viccet gyártani az Operatív Törzsből azzal, hogy a sajtótájékoztatóra berendezett hátteret felhasználva Baranyi Krisztinát és csapatát mutatja be. Természetesen kiemelik, hogy ők rengeteget dolgoznak, mintha ez egy kegy lenne részükről és nem arra vállalkoztak volna, amikor a kerület vezetéséért mérették meg magukat.

fv_op_komment.jpg

A szánalmas produkciót a kerületiek sem értékelték – erre utalnak a hozzászólások is. Egyesek szerint ez gáz, sőt egyenesen a mélypont, mások teljesen jogosan azt sérelmezik, hogy mit keres egy ilyen tartalom a kerület hivatalos közösségi oldalán. És tényleg: mit keres ez a kerület oldalán?