Üres kasszával próbál viccelődni Erőss Gábor, pedig 13 milliárd plusszal vette át Józsefvárost a „demokratikus ellenzék”

„Első látásra úgy tűnik: szó szerint üres a kassza, amit a Fidesz ránk hagyott. De megnézzük még közelebbről...” – viccelődik, illetve próbál viccelődni Józsefváros új alpolgármestere, Erőss Gábor.

eross_kassza_mem.jpg

Üres kassza? A polgármesteri átadás-átvétel már megtörtént, a kassza nem hogy nem üres, de 13 milliárd forint lapul benne. „A hosszú évek óta stabil működésnek köszönhetően a mai napon közel 7 milliárd forint áll rendelkezésre az önkormányzat bankszámláján, emellett 6 milliárd forinttal rendelkezik Magyar Államkötvényben, hiteltartozása nincs. Biztos pénzügyi háttérrel és rengeteg folyamatban lévő fejlesztéssel adom át Józsefváros irányítását” – közölte az átadásról korábban a leköszönő Sára Botond. Pikó András akkor azt írta közösségi oldalán: „Megtörtént az átadás-átvétel, nagyon korrekt hangulatú volt, megkaptam a tájékoztatást részletesen folyó ügyekről, és elbeszélgettünk a végén arról is, hogy jó lenne, ha az előttünk álló öt év munkával telne.”

Csupán emlékeztetőül: míg most üres kasszával viccelődik Erőss Gábor, azt se feledjük el, hogy amikor Kocsis Máté átvette a kerület vezetését a balliberálisoktól, nemhogy nem volt benne semmi, de belekukkantva egy 11 milliárdos kifizetetlen számlát is talált…