Újabb szánalmas provokáció a 444-től

Egyértelmű liberális módszer: van egy ezer főnél is többet számláló jobboldali rendezvény, provokáljuk a tömeget majd hazudozzunk az egészről össze-vissza. Ez várható ma a 444-től a tegnapi, józsefvárosi Ismerős Arcok koncerttel kapcsolatban is.

Tegnap este Józsefvárosban Kocsis Máté védnöksége alatt az egyértelműen nemzetinek tekinthető Good Company zenekar és az utóbbi években nagy sikernek örvendő Ismerős Arcok adott koncertet, több mint ezer ember előtt. Mivel az eseményt mind online, mind pedig nyomtatott felületeken is jól beharangozták, így várható volt, hogy nem csak a zenét kedvelők érkeznek majd, a kampány hajárra tekintettel biztos volt, hogy érkeznek majd a sajtó résztvevői is. Az már ugyan kissé érdekes, hogy egy holland stáb milyen céllal állt neki a Horváth Mihály téren forgatni, de lényegében semmi meglepő nem volt abban, hogy a balliberális réteg újságírói is jelen lesznek.29793256_10212197113509165_7094020563957448704_o.jpg

Nem is volt ez másként: a képen látható "hölgy" és munkatársa már az első taktusoknál a színpadnak háttal kérdezték a résztvevőket: vajon fizetett aktivisták-e, mit gondolnak a különböző általuk botrányosnak gondolt politikai témákról, stb. Az külön pikantéria, hogy az operatőr nagy gonddal állt neki filmezni a koncerten amúgy sört fogyasztók italozási szokásait, hiszen milyen meglepő, ha az ember egy fesztiválon vagy rendezvényen ilyenre vetemedik.

A baj nem is ezzel van. Sokkal inkább azzal, hogy teljesen biztosak lehetünk benne, nemsokára készül egy jól megvágott videó, ahol alaposan kiválogatva az egyébként fiatalokból álló tömeg helyett csak az a néhány ember lesz majd látható, aki szerintük "lejáratja ezt a közösséget". Biztosak lehetünk majd abban, hogy okosan összeollózva hallgathatjuk majd meg, hogy itt rajtuk kívül senki nem ért semmihez és egyébként is csak alkoholisták vannak egy ilyen eseményen, ahol kocsismáté nyilvánvalóan szavazatokat vásárol ingyen kisoroszlánokat osztogatva.

Elég volt! Kedves 444 és Barátai!

Utáljuk az állandó csúsztatásaitokat, utáljuk a szánalmasan próbálkozó riportereiteket, akik abban lelnek kéjes örömöt, hogy kifacsarják és saját torz képükre formálják ezt a világot!