Baranyi Krisztina másfél perc alatt sértette vérig a józsefvárosiakat

Baranyi Krisztina, az Együtt országgyűlési képviselőjelöltje eddig jóformán be sem tette a választókerület józsefvárosi részére a lábát. Úgy tűnt, hogy ferencvárosi önkormányzati képviselőként inkább a hazai pályán akar valahogy legalább a félpályáig elbukdácsolni, néhány napja azonban megérkezett a nyolcadik kerületbe is. Egy jól irányzott lövéssel sikerült átgázolnia a józsefvárosiakon, csak nem számolt vele, hogy a labda visszapattan és végül saját magát vágja vele alaposan pofán.

Azt már rég tudjuk, hogy az elfajzott liberális korcsképződmények körében a profi kamuzás az alapfelszerelés része, anélkül pályára sem engednek senkit. Baranyi Krisztina, az Együtt 6. számú (Józsefváros-Ferencváros) választókerületi képviselőjelöltje azonban ennél sokkal nagyobbat hozott a napokban, egy orbitális hazugsággal sikerült másfél perc alatt nyolcvan ezer józsefvárosit vérig sértenie.  Szép teljesítmény, gratulálunk.

A képviselőjelölt asszony valószínűleg úgy vélte, hogy menő lesz kifigurázni Lázár János bécsi videóját. Nos, egyrészt nem menő, a migráció ugyanis jelenleg Európa legnagyobb problémája, mely Magyarország biztonságát és fennmaradását is veszélyezteti. Szomorú, hogy valaki ezt képtelen felfogni. Másrészt Baranyi Krisztina koppintása a józsefvárosiakra nézve sértő, úgy ahogy van hazug kreáció. El is mondjuk, hogy miért.

Baranyi Krisztina szánalmas módon lomtalanítás idején készített felvételekkel akarja megmutatni, hogy Józsefváros milyen szemetes. Nyilván nem állítjuk, hogy enni lehetne a földről a kerület utcáin, de mindenki pontosan tudja, hogy lomtalanítás alatt még a legtisztább budai kerületeket is ellepi a szemét.

baranyik-400x240.jpg

Fogalma sincs a lakosság korösszetételéről és iskolázottságáról, sértően tudatlannak állítja be a kerületben élőket, hazudik a közbiztonsági helyzetről, és semmibe veszi a józsefvárosiaknak azt a sokéves munkáját, amivel sikerült komoly eredményeket elérni a kerület fejlődésében és újjáépítésében. Józsefváros megítélése a külső szemlélők és az ott élők szerint is egyre jobb, a kerület sorba kapja az elismeréseket és ugrásszerűen nőtt azok száma, akik szívesen laknának a városrészben. Baranyi Krisztina szerint megy egy élhetetlen, mocskos, borzalmas hely tele tudatlan öregekkel. Csak egy liberális képes arra, hogy bármit képes legyen bemocskolni és elárulni saját önző céljai érdekében. Ez azonban most nem jött be.