Magosányi, a budai zsúrpubi, akinek "beosztottja" a józsefvárosi alpolgármester is

Magosányi Árpád.

756838_1.jpgNem csoda ha nem ismerős ez a név, nekünk sem volt az. Pedig a helyzet úgy áll, hogy hősünk igen aktív az elmúlt hónapokban, és mivel a legutóbb a VIII. kerületben is találkozhattunk vele, úgy gondoltuk, az a tisztességes, ha némileg utánajárunk, mit is takar ez a civil álca. Mivel jelen oldal leginkább a 8. és 9. kerületben található eseményekkel foglalkozik, így az előzményekről csak nagyon röviden:

Árpádunk annak a zsoldos seregnek a tagja, amelyet az utóbbi időben több helyszínen bevetettek (természetesen kizárólag Budapesten), így találkozhattunk vele a ligetvédők soraiban, a CEU-tüntetések zászlótartói között, a legutóbb pedig a nemrég bezárt Soros-központ, az Auróra kapcsán készült harcba szállni. Ahogyan azt a provokációs oktatáson tökéletesen tanítják, egy konzervatív tüntike ma már semmit sem ér extravagáns elemek nélkül, így ez a jóember egy vonulgatás alkalmával gyorsan fel is hívta magára a figyelmet alábbi akciójával:

A spontán fellépés (ahol mellesleg egészen véletlenül egy mikrofon és egy alsó hangon 170 ezer forintos, akkumulátoros hangfal is rendelkezésre állt) végül a Terror Háza festékkel való dobálását jelentette. Arra most nem is pazaroljuk a szót, hogy a köz- vagy közösségi intézményeket festékkel megdobálni nagy divat lett mostanában a Soros-szervezetek között Európában - gondoljunk csak a macedón parlament esetére -, hiszen az egész lényege éppen az volt, hogy kifejezze, mennyire fontos az erőszakmentes (!) fellépés. A bíróság végül ezért a kis közjátékért csupán 720 ezer forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezte a béke nagykövetét.

De kanyarodjunk rá a józsefvárosi eseményekre. Ahogy arról korábbi írásunkban beszámoltunk, az önkormányzat egy több mint 100 grammnyi kábítószer lefoglalását eredményező rendőrségi akció miatt június végén bezáratta az Aurórát, a környékbeli lakosság legnagyobb örömére. Nem is kellett több a Soros-seregnek, már aznap este felvonultak a hadak az ostromhoz, ahol a legjobb vitézek is csatába szálltak.

Mivel a kerületi rendőrkapitányság a bezárás másnapjára szervezte az évente szokásos járási közbiztonsági fórumát, kiváló alkalom kínálkozott arra, hogy a média bevonásával lehessen fellépni az egyik liberális fellegvár védelmében. Egyvalamivel azonban nem számoltak az Auróra-küldöttek, hogy ezen az alkalmon jóval többen lesznek azok, akik a legmesszemenőbbekig támogatják a drogfészkek felszámolását. Ennek megfelelően a vita is viccesen alakult:

Annak ellenére azonban, hogy a Magosányi által vezetett Auróra-támogatók már a terembe lépve elvesztették a verbális párbajt, Árpádunk és hű fegyverhordozója, a hely transznemű pultosa sok vidám pillanattal lepte meg az összegyűlt hallgatóságot. Talán az egyszerűség kedvéért most csak kettőt ragadnánk ki:

A GDP-termelésben megfáradt hátú jogvédő azt találta mondani, hogy az ő adójából fenntartott rendőrség a drograzzia során bizonyhogy egy politikai akciót hajtott végre, ugyanis a drog leleplezése nem lehet más, csak a gonosz elnyomó rezsim bosszúja. Egy bibi van kedves barátunk: a Facebook adatlapod alapján te Magyarországon vélhetően leginkább csak az ÁFÁ-t és a jövedéki adót fizeted a megvásárolt 0,4-es betyárbarackok után, de hogy a spanyol jogvédő intézet nem sokkal járul hozzá a költségvetéshez, az olyan biztos, mint a suhogós ánusz a prideon.

Másfelől sajnos el kell szomorítanunk mindenkit, de a Budán lakó állampolgár szájából furcsán hangzik, ha a VIII. kerületi "polgármester-helyettes" felé azt óbégatja valaki, hogy az márpedig személyesen az ő beosztottja. Ez a fajta gondolkodás messze vezet és egészen vicces példákat is eredményez, ugyanis ugyanezen logika szerint minden egyes norvég állampolgár a főnöke a fél magyar baloldalnak, hiszen a norvég állam által támogatott Norvég Alap bizony szép summával járul hozzá a hazai liberális élet virágzásához.

Végül csak egy fél mondat kedves Árpád: köszönjük, hogy ellátogattál közénk és sokakat mulattattál műsoroddal, de most már keres valami valódi munkát és ne akard nekünk minden alkalommal elmagyarázni, hogy miért nincs szólásszabadság, demokrácia és agyhalál utáni élet Magyarországon. A te puszta jelenléted a legszebb bizonyíték mind a háromra...