Porig alázta a balos újságíró Jámbor Andrást

Hont András mindössze bemutatta, hogy mit jelent a Jámbor-féle „elképesztő sor” az aláírópultoknál.

jambi_fj2.jpg

A szélsőbaloldali mérce korábbi üdvöskéje Jámbor András Józsefváros és Ferencváros országgyűlési képviselője szeretne lenni. Ehhez természetesen jó baloldalihoz mérten attól sem riad vissza, hogy folyamatosan becsapja az itt lakókat. Legutóbb a baloldal nevetségesbe fulladó aláírásgyűjtése kapcsán kamuzta azt, hogy rengetegen írnak alá.

„Elképesztő sorok voltak ma a Blahán! Ömlöttek ma az aláírók”

– írta a posztja alá, amelyet egy olyan képpel próbált alátámasztani, amin kb. 5-6-an vannak, meg néhány járókelő. Ezt a posztot trollkodta meg Hont András ugyancsak baloldali újságíró, aki egy másik szögből készült képpel világossá tette, hogy az óriási sor mit is jelent. A Tesco pénztárnál többen állnak kábé bármikor, mint Jámbor András aláírópultjai előtt.

A „rengeteg” aláírót továbbá az is alátámasztja, hogy a baloldal saját magának kitűzött és többször elnapolt határidejére sem tudta összegyűjteni a népszavazáshoz szükséges 200 ezer aláírást. Először december közepére ígérték a kellő számú aláírást, majd január elejére, most január 18-át írunk és még mindig nincs meg a megfelelő szignó. Ennyit arról a rendszerváltó hangulatról, amit a baloldaliak próbálnak elhitetni a szimpatizánsaikkal.  Kamuk vagytok!