Pitiáner, ráadásul hazugságra épülő zsarolásba kezdett Karácsony Gergely

Ahelyett, hogy rendet tenne Budapesten és végrehajtaná kampányígéreteit, Karácsony Gergely olcsó, politikai haszonszerzés útjára lépett: a Facebook-huszár csütörtöki videójában és bejegyzésében azzal zsarolja a kormányt, hogy visszavonatja az atlétikai-vb megrendezéséhez a főváros hozzájárulását, mert a kormány nem akarja megépíteni a Diákvárost. Hogy ez nem igaz, KariGerit egy cseppet sem zavarja.

Ideje a tettek mezejére lépni – hangzik el Karácsony Gergely mai videós szösszenetében. Ezt támogatni tudjuk, valóban ideje lenne tenni a városért, az itt lakókért, és nem csak a Facebookon huszárkodni, bepárásodott szemüveggel szidni a kormányt, és rinyálni, mi mindenre nincs pénz. (Pedig lenne…, csak azokat a forintocskákat valszeg másra teszik félre balos barátaink…)

Azonban mielőtt bárki azt hinné, KariGeri valóban a tettek mezejére lép, lassítson, vegyen egy mély levegőt. A tettek mezejére lép: ami számára a hangzatos politikai puffogtatásokban merül ki.

Azt állítja a főpolgármester, hogy a Fővárosi Önkormányzat és az Orbán-kormány közötti megállapodást – amelynek része volt a Diákváros megépítése és a budapesti atlétikai vb is – „Orbánék megszegték azzal, hogy a magyar fiataloknak olcsó lakhatást biztosító Diákváros helyére egy kínai fizetős elitegyemet akarnak építeni.”

Ezért a magas, vékony, angolból – is – megbukott főpolgármester úr azt javasolja a Fővárosi Közgyűlésnek, hogy „vonjuk vissza az atlétikai vb megrendezéséhez szükséges támogatást. Ha nincs Diákváros, nem lesz atlétikai vb sem.”

Az cseppet sem zavarja, hogy amit állít, nem helytálló, mert a kormány nem tett le arról, hogy megépítse a Diákvárost.

Ilyen egy igazi, baloldali politikus.

Ilyen egy valódi, balos, miniszterelnöknek jelentkező aspiráns.

Láttunk már sajnos ilyet…