Saját diadalának állítja be Pikó a hétvégi oltás sikerességét

Mivel polgármestersége alatt gyakorlatilag semmi pozitívumot nem sikerült elérnie Józsefvárosban, ezért a semmittevését leplezve Pikó előszeretettel ékeskedik mások érdemeivel. Húsvét hétvégén, miközben ő Szegeden pihent, a Szent Kozma szakrendelőben tömeges oltás zajlott. Ennek a sikerességét április 7-én saját érdemének tüntette fel közösségi oldalán, holott semmi köze sem volt hozzá.    

bar_2768_res.jpg

Az elmúlt ünnepi hétvégén sikerült felgyorsítani az oltást, amiért köszönet illeti az egészségügyi dolgozókat, és mindenkit, aki részt vesz a munkában. Nagyban hozzájárultak, hogy elértük a 2,5 millió beoltottat, és elindulhatott a fokozatos újraindítás.

A munkába bekapcsolódott 18 szakrendelő – köztük a józsefvárosi Szent Kozma is – példásan helytállt.

Úgy tűnik, hogy az oltásellenes baloldal is rájött, hogy rossz csak rosszul jöhetnek ki abból, hogy továbbra is akadályozzák a munkát, mert ezúttal ez is elmaradt részükről, pedig minden lehetőséet megragadtak, hogy a keletről érkező vakcinák ellen uszítsanak.

A sikeres oltási hétvége hullámát meglovagolva Pikó András azt a látszatot keltette, mintha a személyes diadala lett volna a józsefvárosi oltási program lebonyolítása, holott az ég egy adta világon semmi köze nincs hozzá. Külön köszönetet mondott az önkormányzatnak és a civil szervezete aktivistáinak is, a kormány ellen pedig továbbra is hergelt.

Ahogyan a választások előtt, úgy ezúttal is volt, akit sikerült megtévesztenie a polgármesternek, de sokan átláttak a szitán.

a fentieknek semmi köze polgármester úrhoz, hiszen nem ő bonyolítja le az oltások megszervezését, most csak egy kis politikai előnyt zsebel be az egészségügyi dolgozok munkájából

– írta egy hozzászóló, akinek igaza is van, mert ugye a vakcinát a kormány szerezte, a koordinációt és szervezést a kormányhivatal végzi, a szakrendelői oltópontok a centrumkórházak irányítása alá tartoznak, a regisztráltakkal az egészségügyi dolgozók foglalkoznak, a vakcinát pedig az orvos adja be.

Mialatt ők dolgoztak, a polgármester Szegeden korzózott, amiről ő maga osztott meg képet az Instagram oldalán.

szeged1.jpg

Most pedig saját sikereként próbálja eladni azt a munkát, amihez neki semmi köze nem volt. Ne feledjük: ha a baloldalon múlna, nemhogy sikeres oltási hétvége, de oltópont sem lenne, ugyanis fele annyi oltóanyag lenne ma Magyarországon és távolról sem lehetne szó tömeges oltásról.