Önigazolást gyártatott milliós áron a zsidózó Baranyi

Gondoljuk végig a zsidózó Baranyi Krisztina utóbbi időben nyújtott tevékenységét: szétverte a szövetségét, zsidózott egy ízeset, magasztalja az erőszakos BLM-et, balliberális polgármester elvtársaival arról sír folyton, hogy nincs pénze a fővárosnak, kerületeknek a „gonosz kormány” miatt… Majd milliós áron rendelt egy kétes hitelességű közvélemény-kutatást, ami szerint a ferencvárosiak döntő többsége úgy gondolja, minden rendben van.

202012165.jpg

A zsidózó Baranyi Krisztina egy igen erősen propagandaszagú közvélemény-kutatással próbálja azt láttatni, hogy hatalmas támogatást tudhat maga mögött Ferencvárosban. Talán ezzel szeretné elfedni azt, ami látszik: szétverte a saját választási szövetségét is (ugyanezt teszi Ferencvárossal), több szövetségese már elhatárolódott tőle. Élteti, dicsőíti és imádja az Egyesült Államok több városát lángokba borító, több tucat ember halálát okozó erőszakos tüntetéseiről hírhedt Black Lives Matter („Fekete Életek Számítanak”) mozgalmat, olyannyira, hogy közterületi installációt állít a „tiszteletükre” a kerületben. Ez a legfontosabb Magyarországon, Ferencvárosban, igaz? Baranyi anarchistákat éltető húzása még a baloldaliakat is erősen megosztja. Közben az érdemi munkát még csak hírből sem ismerő ballib polgármesterekkel, élükön a Facebook-huszár Karigerivel folyton azon sír, hogy a gonosz kormány „kivérezteti” Budapestet és a kerületeket.

Ezek után jön Baranyi „közvélemény-kutatása” milliós áron, amelynek kérdései erőteljesen irányítottak, az önkormányzat „elemzéséből” több helyen szó szerint Baranyi szóhasználata köszön vissza, és azt sem tudjuk, milyen mintavétellel, milyen módszerrel készült a kutatás. Ezek alapján pedig, amikor azt állítja, hogy a „ferencvárosiak csaknem kétharmada szerint a kerületben általában jó irányba mennek a dolgok” igazán vicces volna, ha nem egy önkormányzatról, a főváros egyik kerületéről lenne szó. Így azonban egyszerre tragikus és szánalmas…

Halkan jegyezzük meg, hogy az Ellenszél nevű balliberális propagandalap is ráhúzza a vizes lepedőt Baranyiék pénzszóró közvélemény-kutatására: „Sok mindent láttunk már a Mediántól, de a legújabb “közvélemény-kutatásuk” sajnos nem a kamuhírekre szakosodott Hírcsárdán jelent meg, hanem többek között a Baranyi Krisztina vezette kerület önkormányzati Facebook-oldalán” – írják. Tehát a sajátjai szerint is ultragáz, amit művel a zsidózó polgármesterasszony…

Valamitől nagyon retteghet az elszabadult ágyúgolyóként romboló Baranyi, ha már ilyen kétes önigazolásokra van szüksége.