Józsefvárosban építi a Soros-birodalom legnagyobb magyarországi bástyáját Pikó András

A környékbeli lakók életét megkeserítő, drogbotrányokról elhíresült Auróra Klub lehet a Soros-birodalom magyarországi Halálcsillaga, amelynek zavartalan működését a hírolvasóból lett polgármester, Pikó András személyesen garantálja. Az Auróra kocsmában számos balliberális érzékenyítő-ideológiai képzést tartanak és Soros-pénzzel kitömött szervezetek sokasága is a klub épületében bérel irodát.

135774236_431663991322133_2103415242357495125_n.png

Pikó András Józsefvárosban építi ki a Magyarország legnagyobb Soros-bástyáját, méghozzá az országok és emberek millióinak tönkretételéből busás hasznot szerző milliárdos hálózatához köthető „rohamosztagosok” tömegével. Az ezt alátámasztó szerteágazó összefüggések sokaságáról a Kontra.hu számolt be részletesen oknyomozó cikkében.

A bukott rabmadarakhoz (SZDSZ), és a „független-objektív”, vagyis a balliberális médiához ezer szállal kötődő, magát előszeretettel civilnek hazudó mutató Pikó „építkezésének” legfőbb erődítménye a hírhedt Auróra Közösségi Ház, a Soros-birodalom kerületi Halálcsillaga lett, amely a spekuláns hálózatának országos viszonylatban is az egyik legnagyobb központja. A Kontra.hu emlékeztet, Darth Pikó a lakók akarata ellenére vonta vissza a korábbi fideszes városvezetés határozatát, amely bezárta az országos sajtóban drogtanyaként elhíresült klubot. A klubot, amely megannyi Soroshoz kötődő, általa támogatott szervezet (például az átlátszó.hu, vagy a Budapest Pride stb.) székhelye, és balliberális sor(os)katona aktivista-képző ideológiai szeánszok színhelye is egyben. Ez a hely a közelben lakók körében elsősorban azért volt megosztó, mert a tivornyázó „civilek” miatt állandósult az éjszakai zajongás, a kosz és a bűz a környéken.

Érdekesség, a klubot fenntartó Marom Klub Egyesületet is Soros-szervezetek támogatják – mutat rá a Kontra.hu –, az egyesület elnöke pedig szintén jól kipróbált aktivistája a spekulánsnak.

Ha kíváncsi a további részletekre, például arra, milyen Soroshoz kötődő szervezetek támogatásáról döntött Pikó András a képviselő-testület mellőzésével, vagy hogyan töltötte fel a Józsefváros Újságot klub rádiós, népszabadságos, magyar narancsos propagandistákkal, ERRE A LINKRE kattintva olvassa el a Kontra.hu írását.