Tönkrement a futópálya a ferencvárosi lakótelepi mulatságon

Az elmúlt években nagy sikerrel zajlott a József Attila lakótelep nyárzáró mulatsága, amit idén rendhagyó módon a sportpályára tettek át. Az egynapos rendezvénynek a futópálya burkolata látta kárát, amiben helyrehozhatatlan károk keletkeztek. Ráadásul a programkínálat is szegényes volt.

1_res.jpg

Hagyományosan szeptember elején rendezik meg a Lakótelepi mulatságot, amelyet idén a Nyúldombi nagyjátszótér helyett a sportpályára tettek át, ami rossz döntésnek bizonyult, ugyanis a rendezvényszervezők teherautói alatt tönkrement a futópálya burkolata, amely nem a nehéz gépjárművek igénybevételére van tervezve. A telepi lakosok közül volt, aki fel is tette a kérdést a közösségi oldalon: megérte-e az egynapos bulit ott tartani annak fényében, hogy a több millió forintos futópályában – amit naponta számos sportoló lakótelepi használ – helyrehozhatatlan károk keletkeztek?

A már megszokotthoz képest a programcsökkentett rendezvény vegyes fogadtatásban részesült. Sokan panaszkodtak arra, hogy gyakorlatilag ismeretlen fellépők voltak, szegényes volt a büfékínálat és a programok is jóformán elapadtak az elmúlt évi rendezvényekhez képest. Ez mind arra utal, hogy jelentősen költségcsökkentett programot kaptak a József Attila lakótelepiek a Baranyi-éra első évében, amit sikerült rongálással is tetézni.  

Fotó: József Attila-lakótelep - Én is itt lakom! Facebook csoport