Hazugságon kapták a Józsefvárosra kacsintgató MSZP-s Korózs Lajost

Szívhezszóló videókkal próbálja vízszint felett tartani a folyamatosan csökkenő renoméját az MSZP. Ezúttal Korózs Lajos elnökségi tagnak akartak egy kis háttérszelet adni, de jó nagy pofára esés lett belőle. A Józsefváros felé kacsintgató MSZP-s politikus szerepelt a legutóbbi kormányellenes propagandavideóban, amelyben egy mentősként feltüntetett hölgy arról beszél, hogy a kórházkiürítések miatt többen meghaltak. Az Országos Mentőszolgálat viszont lebuktatta a hazug Korózst: ugyanis a nő sem az OMSZ, sem a magyar egészségügyi szakdolgozók nyilvántartásában nem szerepel. Ezek után a története is teljesen hiteltelenné vált.

unnamed_1_1.jpg

Futótűzként terjedt a közösségi oldalon az MSZP tegnapi szívbemarkoló videója, amelyben Kórozs Lajos – aki mostanában minden józsefvárosi eseményen feltűnik – egy nőt interjúvol meg.

A hölgy elmondja, hogy mentőápolóként dolgozik 43 éve, és önkéntesként segített olyanoknak, akiket a kórházkiürítések miatt hazaküldtek. A nő szerint 10 emberből 9 meghalt. A szomorú aláfestő zenével ellátott videó valóban meghatóra, sőt, egészen hihetőre sikeredett.

Sokan elmorzsoltak egy könnycseppet, akik látták a videót, egészen hétfő délig, amikor is jött a hidegzuhany az MSZP számára. Az Országos Mentőszolgálat ugyanis lerántotta a leplet a hamis videóról.

Az OMSZ azt írta: a mentődolgozók között is felháborodást váltott ki a videó, melyben egy „főállásban mentőtiszt”-ként bemutatott nő nyilatkozott az általa ellátott betegekről az Országos Mentőszolgálat székháza és mentőautói előtt forgatott képsorok között.

„Az állítása szerint „43 éve mentősként dolgozó” N. Athinát furcsa módon egyetlen megkérdezett mentős sem ismeri és nem szerepel sem az Országos Mentőszolgálat, sem a magyar egészségügyi szakdolgozók nyilvántartásában sem” – közölte a Mentőszolgálat.

Korózs és az MSZP ezúttal hatalmas bakot lőtt. Egy ilyen hazugság után nincs kétségünk afelől, hogy a történet sem valódi.

102945864_176729380465117_1489413728184041472_o.jpg

Korózs Lajos részt vett a Pikó-féle Trianon megemlékezésen is ( Fotó: Józsefvárosi Önkormányzat)

 

Nyitókép: Hirnyolc.hu