Pikó András lebukott: Néha azért jobb a négykerekű

"A stábból, akit megkérdeztem, igényel-e szolgálati autót, az mind körberöhögött"

“Ragaszkodom az életmódomhoz, a bringához meg a buszhoz. A választás utáni első buszozások felszabadult buszfórummá váltak, mert azon utazott az új polgi is. Az emberek mellém ültek, mellém álltak, beszélgetni kezdtünk” – nyilatkozta pár napja Józsefváros új polgármestere a 24.hu oldalnak. A kampányban és utána is előszeretettel emelte ki Pikó András: ő bizony szolgálati kocsit nem használ majd, bringával csapatja, meg tömegközlekedéssel. Imidzsépítesnek jó volt..., de most lebukott.

img_5986.JPG

A 24.hu interjúja így folytatódik:

“–Nem is lesz szolgálati kocsija?

–Az egyik alpolgármester rollerrel jár, a másik gyalog. A harmadik ugyanúgy bringás, mint én. A stábból, akit megkérdeztem, igényel-e szolgálati autót, az mind körberöhögött.

–Villog a fapados imidzs.

–De ez nem imidzs. A csapatomban mindenki ilyen. Hat autója van a polgármesteri hivatalnak – gondolkodunk, hogy mi legyen ezekkel.”

Ehhez képes Pikó úr autóba száll, most már azzal csapatja. A videót a 888.hu hozta nyilvánosságra: “Egy szemfüles olvasónk videózta le, ahogy Pikó András beül a szolgálati autójába egy sofőrrel és elmegy, annak ellenére, hogy korábban azt hangoztatta, hogy ő nem vesz igénybe szolgálati autót, BKV-val és biciklivel jár majd munkahelyére.” A teljes cikk itt olvasható: https://888.hu/kinyilott-a-pitypang/karacsony-utan-piko-is-lebukott-4214574/

Ezt hívják úgy, hogy szívás. Meg lebukás. Meg mellébeszélés. Rizsa. A hitelesség újra csorbult egy kicsit...