Rendőrségi beavatkozás kellett a liberális cimbora megfékezéséhez

Erőss Gábor (Párbeszéd) ismerőse tombolt a Corvin negyednél, a közterület-felügyelők csak rendőri közreműködéssel tudták megfékezni ámokfutását.

Szerda kora este az Üllői út és a József körút kereszteződésénél lévő aluljáróban megtapasztalhatták az arra járók mit is jelent a tolerancia és a békepártiság a magyar „liberális” ellenzéknek. Történt ugyanis, hogy IX. kerületi Fidesz a 3-as metró kijáratánál a nemzeti konzultáció népszerűsítése érdekében standolt, amit megszakított egy „jól irányzott rúgás”. Az aktivisták egy váratlan pillanatban arra lettek figyelmesek, hogy egy vadidegen férfi a szórólapokat tartó állványhoz lép és szétrúgja azt. 22657275_10210929169371354_786206072_n.jpgA férfit a közelben tartózkodó közterület-felügyelőknek sikerült feltartóztatnia, akik azonnal a rendőrség segítségét kérték.

Az érintettektől megtudtuk, a nemzeti konzultáció népszerűsítése már több hete tart Budapesten és eddig semmilyen negatív visszajelzés nem érkezett. Sem szóban, sem írásban ilyen jellegű megkeresés a nemzeti konzultációt népszerűsítők részére nem érkezett. A tehetetlen düh munkál bennünk, amikor ezeket a sorokat írjuk. Hol van a híres liberális tolerancia, egy olyan politikai alakulatot képviselő személy rúg szét egy standot (zárójelben egyébként az állandó standolás nagymesterei éppen a baloldali kispártok), akinek politikai szótárában az elfogadás, a másként gondolkodás feltétel nélküli elfogadása alapfogalmak és sarokkövek? Persze, mint a gyakorlat mutatja ez csak laboratóriumi körülmények között fontos a libsiknek, amikor kiszabadulnak az utcára, akkor előbújik az igazi énjük…..

És sajnos nem egyedi és elhatárolt jelenségről van szó. A standot széttalpaló - gentlemannek semmiképpen nem mondható honfitársunk – Erőss Gábor VIII. kerületi Párbeszédes Önkormányzati képviselő közeli ismerőse. (Erről a Facebookon is meggyőződhetünk) A képen látható "úriember" közösségi oldala szerint egyébként komolyan izgul a civilekért, ezért úgy jó igényesen kis is fejezte aggodalmát. 22684741_10210929168931343_1772932016_n.jpgKorábban is volt már precedens arra, hogy Erőss félék tettlegesen léptek fel más politikai csoport ellen. Ebben az évben a Mátyás téren az MSZP egyik rendezvényén éppen maga Erőss Szociológus Gábor már belekeveredett egy verekedésbe, amikor „lekurvázta” az MSZP egyik szimpatizánsát. Az ügyből akkor is rendőrségi eljárás lett.

Nem tudjuk nem észrevenni a párhuzamot Erőss és harcostársainak a visszatetszően provokatív, gáncsoskodó, alantasan a feltűnés érdekében mindent bevető viselkedése és a Soros tervben jól körülhatárolt rebellis viselkedésminta között.

Mint ahogyan azt a Soros féle logika jól körülhatárolja, olyan akciókat kell a rend megzavarása érdekében bevetni, amik meghökkentő jellegüknél bekerülhetnek a médiába, a médián keresztül pedig alkalmasak a társadalom fennálló értékrendjében anomáliák, vagyis értékválságok keltésére. A Soros terv egyik jól körülírt eleme pontosan ez, hogy megbotránkoztató cselekedeteken keresztül először értékválságot próbálnának eszközölni, majd pedig a már manipuláltakon keresztül próbálnának tábort építeni maguk köré. Szilárd véleményünk, hogy Soros György szempontjából nézve mindegy kik alkotják a hadseregét. Lehet az migráns, manipulált, vagy általa jól megfizetett értelmiségi, a lényeg, hogy tervébe kellően ágyazott agymosott legyen. Csak sajnálni tudjuk Erőss doktort és harcostársait, hogy hagyják magukat manipulálni, és ezáltal Soros György hű katonáivá avanzsálnak.