Józsefvárosban járt óvodába Mila Kunis és Ashton Kutcher lánya

A színész házaspár egy magyarországi forgatás miatt érkezett Budapestre, ahol ez idő alatt a Tisztviselőtelepen található nemzetközi óvodába járt kislányuk, Wyatt Isabelle.

Idén nyáron több hónapot töltött Budapesten Ashton Kutcher és Mila Kunis, akinek a Bad Moms Christmas című amerikai filmben vállalt főszerep miatt kellett a magyar fővárosba utaznia. A magyarországi forgatásokra elkísérte férje is, illetve magukkal hozták két kisgyermeküket, a kétéves Wyattet és öccsét, az egyéves Dimitrit.

A pár itt tartózkodása alatt végig nagyon közvetlen volt, sokak készíthettek közös képet velük, illetve – mivel a hétköznapok során sem biztonsági őrök gyűrűjében mozogtak – gyakran találkozhatott velük bárki a belváros valamelyik kávézójában vagy éttermében, valamint kilátogattak a vizes vb eseményeire és a Sziget Fesztivál egyik koncertjére is.

4990_img-9914.JPG

Ahogyan arról a józsefváros.hu is beszámolt, külön öröm, hogy idősebb gyermekük napközbeni felügyeletét egy józsefvárosi óvoda, a tisztviselőtelepi  The English Garden Nursery and Pre-School, az egyébként is híres nemzetközi intézmény látta el. A kerületi portálnak nyilatkozó óvónő szerint a kislányt általában édesapja vitte, aki kifejezetten jó véleménnyel volt a környezetről, illetve Józsefváros általuk megismert részeiről.