Már a második lapszámban helyreigazításra kötelezték Baranyi független, szabad sajtóját

Még csak a második olyan ferencvárosi közszolgálati lap jelent meg, amelyet Vágvölgyi B. András főszerkesztett, máris helyreigazítást kellett közzétenniük. Baranyi független, szabad sajtója megkapta az első gyomrost.

baranyi_res.jpg

Valószínűleg éppen Baranyi Krisztina és az általa főszerkesztőnek kinevezett Vágvölgyi B. András hőbörögne a leghangosabban a balliberális sajtópaletta összes hasábján, amennyiben egy olyan közszolgálati újság jelenne meg Ferencvárosban, mint amit ők ketten összehoznak, csak éppen ellentétes – azaz minden oldalán a baloldalt pocskondiázó – politikai üzenetekkel. No de nekik lehet, hiszen immár szabad a sajtó, ami értelmezésük szerint úgy hangzik: a baloldalnak mindent szabad.

A fene nagy szabadság, objektivitás és függetlenség már a Vágvölgyi által megreformált 9 című lap (a Ferencváros újság utóda) második, októberi lapszámában egy helyreigazítást volt kénytelen közzé tenni. A Ferencvárosi Torna Club ugyanis nem vette jó néven, hogy az idegenlégiós játékosait a tolerancia bajnokaként tetszelgő liberális újságírók a szociális háló kihasználása érdekében Európát ellepő horda tagjaival említik egy lapon.

9_2.jpg

Valószínűleg sok sajtópernek és helyreigazításnak néznek még elébe Vágvölgyiék, akik a közszolgálatiság jegyében tovább mételyezik a ferencvárosi polgárok gondolatait a kormányellenes propagandájukkal. A főszerkesztő ezúttal egy négy! oldalas Baranyi-Gegesy interjúval, újabb freeSZFE-propagandával és tovább hangulatcikkekkel támadja le a gyanútlan olvasót, aki abban a hiszemben lapoz bele, hogy a kerület ügyeiről fog többet megtudni.