Pikó András is beszállt a meleglobbiba

Nem elég, hogy a liberális médiumokban a csapból is a szexuális másság promóciója zajlik, most már a Józsefváros új vezetése is beállt a sorba és úgy érezték, hogy az utcán is ezt kell hirdetniük. A Polgármesteri Hivatal homlokzatára kifeszítettek egy nagyméretű szivárványos molinót, amelyre büszkén kiírták: Mindenki önkormányzata.

szivarvany.jpg

A napokban láttam azt a szivárványos plakátot, amellyel Budapest utcáit ragasztották tele, és az volt ráírva, hogy a szerelemben nincs faj, nem, és kor, amivel a szivárványosok gyakorlatilag a pedofíliát reklámozták. Konzervatív édesapaként felháborítónak tartom azt az agresszív nyomulást, amellyel a „haladó” világ normálisként próbálja eladni az eltérő szexuális irányultságokat.

Ebbe a lobbiba szálltak bele a világ vezető nagyvállalatai: például az IKEA, a Coca-Cola és számos más cég, amely szivárványos plakátokkal, termékekkel erőlteti ránk a szemléletét, pusztán azért, mert a vállalati vezetésben egyre gyakoribbak a hasonló irányultságok.

A sorba most Pikó András is beállt, aki szivárványos molinóval adja tudtunkra, hogy a város jelenlegi vezetése mit tart értéknek. Nem meglepő, Pikó már akkor pedzegette ezt, amikor a Pride szervezőinek székhelye, a hírhedt Auróra kocsma mellett állt ki a környékbeli lakosokkal szemben, akiknek már nincs éjszakai nyugalmuk sem, az éjszakákig tartó bulik miatt.

A molinóra Pikóék azt írták: Mindenki önkormányzata, ám ez a szlogen inkább úgy helyes, hogy mindenkié, aki eltér a normalitástól.