Fákat vágnak ki Ferencvárosban, a hiszti ezúttal elmarad

Karácsony „Szuperzöld” Gergely kérésére négy egészséges fát vágnak ki Ferencvárosban. Baranyi Krisztina ilyenkor szokásos felháborodása azonban ezúttal elmarad, elvégre, ha egy elv- és bajtárs kéri, akkor nincs klímahiszti, pusztulhatnak a fák.

fakivagas_lechner.jpg

"Karácsony Gergely kezdeményezi négy ferencvárosi fa kivágását, de mert Ő a kezdeményező, a felháborodás bizonyára elmarad...." - hívta fel a figyelmet Mezey István volt ferencvárosi önkormányzati képviselő közösségi oldalán.

Karácsony Gergely és az ellenzéki polgármesterek még zöldebb Budapestet, még zöldebb kerületeket ígértek. A balliberális aktivisták minden eltávolítandó, beteg cserjéhez odaláncolták magukat, mert a csúnya Fidesz még fagyilkos is, a politikusok meg adták alájuk a lovat. Ennek volt élharcosa Baranyi Krisztina is. Emlékezetes, a református kollégium újjáépítésekor is milyen patáliát csapott két invazív bálványfa miatt.

Lám-lám most, amikor egészséges fák kivágásáról döntöttek sehol egy ligetvédő, sehol Baranyi HisztiKriszti. A láncfűrészek elé ezúttal három juhar és egy akác kerül a Soroksári úton és a Lechner Ödön fasoron, mert útban vannak a BKK villamosvonalat érintő beruházásának.   

Karácsony „zöldpárti” Gergely akciója nem egyedi. Mint azt a www.hirnyolc.hu is megírta Pikóval közösen Józsefvárosban hét fát vágatott ki, a főváros más pontjain pedig további 80-at.