A kaotikus parkolási rendszer megoldásáért rendkívüli testületi ülést kezdeményez a Ferencvárosi Polgári Frakció

Amint azt a ferencjozsef.blog.hu is megírta: január 2-án a Baranyi Krisztina polgármester által „megreformált” ferencvárosi parkolási rendszer összeomlott, a bevételkiesés napi 10 millió forintos kárt okoz a kerületnek. Gyurákovics Andrea, a Ferencvárosi Polgári Frakció vezetője a kárveszély elhárítása és a helyzet normalizálása érdekében rendkívüli testületi ülést kezdeményezett.

img_0746.JPG

Gyurákovics Andrea a képviselőtársainak küldött levelében azt írja, hogy tudomásuk szerint a Baranyi Krisztina és „szakértői csapata” által felállított új parkolási rendszer mintegy 30 százaléka nem működik, Középső-Ferencvárosban közel száz parkolóóra bénult meg. Nem működnek a helyi lakosságot kiszolgáló kényelmi funkciók és a kerületen kívülről érkezők számára kötelező szolgáltatások sem.

A Ferencvárosi Polgári Frakció vezetője felhívja a figyelmet, hogy a parkolási rendszer normális működése a ferencvárosi lakosok érdekeit szolgálja ezért, a további kárveszély elhárítása, a parkolási rendszerért felelős személyek felelősségének megállapítása, valamint a helyzet normalizálása érdekében rendkívüli testületi ülést kezdeményeznek.