A Pikót kritizáló kommenteket elrejtik, a trágárság viszont maradhat Józsefváros közösségi oldalán

Lassan már megszokhatjuk, hogy Pikó András hazudik bort iszik és vizet prédikál. Az októberben megválasztott polgármester a kampányában is, és azóta is előszeretettel hangsúlyozta-hangsúlyozza a párbeszéd, a kritikus visszajelzések fontosságát. Ennek ellentmond, hogy az általa vezetett kerület közösségi oldalán már az első pillanattól fogva kiszűrik a számukra kellemetlen kommenteket és ezeket a véleményeket gondosan elrejtik a követőik elől.

img-2695_res.jpg

Mint azt egyik olvasónk jelezte, az alábbi hozzászólást fogalmazta meg az önkormányzat közösségi oldalán december 2-án megjelent hangulatkeltő közleményhez, amely a leköszönt városvezetők szabadságmegváltásáról szól.

„A választási kampány véget ért.... A feladatunk most az, hogy mindenki a saját közösségében lenyugtassa a feltüzelt támogatókat – mondta Pikó András a székfogló beszédében. Ehhez képest folyamatosan hergeli a sajátjait a korábbi városvezetés ellen. Semmi meglepő, csak a szokásos hazugságok, amit lassan már megszokunk Pikó úrtól.”

hideolt_komment_1_res.jpg

Ezt a hozzászólást hiába is kerestük, nem találtuk. Ugyanis olyannyira nem tetszett az oldal szerkesztőinek, hogy azon nyomban elrejtették a bejegyzést követőik elől. Ez azt jelenti, hogy csak a hozzászólás írója, és annak ismerősei láthatják a kommentet, mások nem. Ezzel szemben egy a korábbi városvezetést trágár módon szidalmazó hozzászólás viszont maradhatott.

Az olvasónk azt is hozzátette: „a nagyon demokratikus”, Pikó András polgármester oldaláról már rég kitiltották, azon a felületen egyáltalán nem szólhat hozzá a bejegyzésekhez. Mindez azért meglepő, mert Pikó András szerint az a legfontosabb különbség köztük és a korábbi városvezetők között, hogy ők meghallgatnak minden lakossági véleményt, sőt örülnek a kritikus észrevételeknek, hiszen abból csak tanulnak, és azok által tudnak fejlődni tudnak. Nos, ezek nagyon szép gondolatok, csak kár, hogy nem igazak.